Luxe design buitenkeuken

Servicecentrum Mierlo

Voor opslag, bezorging en service heeft Luxius een eigen distributiecentrum. Wanneer u in een van onze showrooms of via de website een Luxius tuinkeuken heeft besteld, krijgt u van het distributiecentrum een opdrachtbevestiging met daarin de datum waarop wij verwachten de tuinkeuken te kunnen leveren. In deze brief staat ook het ordernummer. Het is belangrijk dat u deze brief goed bewaart.

Ook vindt u in deze brief een telefoonnummer (06-20012335) dat u kunt bellen om de status van uw bestelling te weten te komen. Algemeen gesproken geldt dat, vanaf het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst, u bij vragen dit telefoonnummer kunt gebruiken. Het Luxius distributiecentrum zal u dan van advies en antwoord voorzien.

Lees meer

Het Luxius distributiecentrum maakt nadat u besteld heeft een afspraak met u over de datum van levering. Op de dag voorafgaand aan de levering krijgt u van ons een bericht over het tijdstip waarop wij bij u zijn. Uw tuinkeuken wordt door Luxius kosteloos bezorgd, binnen Nederland of België. Levering in de avonduren is een mogelijkheid waarover u contact op kunt nemen met het Luxius servicecentrum. De meerkosten voor bezorging in de avond bedragen € 25,00.

Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Luxius servicecentrum. U kunt ons telefonisch bereiken onder nummer 06-20012335 en via ons emailadres service@luxius.nl. U krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Mocht u onverhoopt technische problemen hebben met uw Luxius tuinkeuken, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij inventariseren vervolgens uw probleem en lossen dat zo snel mogelijk op. Wanneer u uw tuinkeuken zelf heeft geïnstalleerd proberen wij allereerst het probleem via telefoon of email op te lossen of door nieuwe onderdelen naar u te sturen. Werkt dit niet dan kunnen wij bij u thuis het probleem komen oplossen, tegen kostprijs.

Wanneer het Luxius servicecentrum de tuinkeuken bij u heeft geïnstalleerd, komen wij naar u om het probleem te verhelpen. Wij doen dat kosteloos voor u als uw vraag om bij u te komen, binnen 10 dagen na montage is ingediend. Na die termijn brengen wij u de kostprijs van reparatie in rekening.

Ook bij klachten kunt u contact met het Luxius servicecentrum opnemen. Voor ons is het zeer belangrijk dat u klachten meldt, dit om onze producten en service op het gewenste kwaliteitsniveau te houden. We helpen u uiteraard graag.

Contactgegevens:

Distributiecentrum Luxius Mierlo
Nijverheidsweg 13
5731 HZ Mierlo
06-20012335

service@luxius.nl