Luxe design buitenkeuken

Buitenkeukens en design

Er zijn veel verschillende barbecues en outdoor kitchens te koop. Prima producten voor een goede maaltijd. Maar Luxius voegt aan goede fornuizen nog iets unieks toe: exclusief ontwerp en extra meubels voor een echte buitenkeuken.

In opdracht van Luxius buitenkeukens heeft architect De Bats twee unieke tuinkeukens ontworpen, met als uitgangspunt de beste fornuizen, voorzien van alle mogelijkheden om op hoog niveau te kunnen koken, grillen, roosteren, wokken of barbecueën. Daarnaast zijn er keukenkasten en een meubel met spoelbak ontworpen, uiteraard in dezelfde stijl.

Lees meer

Een Luxius buitenkeuken biedt u dus veel meer dan een barbecue. De tuinkeukens zijn voorzien van perfecte apparatuur, kastruimte, werkblad en keukenkastjes.

Elke Luxius buitenkeuken wordt gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen.

De meubels zijn van blank eiken, want sterk, mooi en praktisch in onderhoud. De werkbladen zijn van graniet en daarom bijna onverslijtbaar, prachtig om te zien en eenvoudig schoon te houden.

Een tuinkeuken van Luxius biedt u dus niet alleen een perfecte keuken om een lekkere maaltijd te bereiden, maar ook een luxe, duurzame en prachtig vormgegeven buitenkeuken van de hoogste kwaliteit.Wilt u meer weten over de buitenkeukens van Luxius, klik dan op bovenstaande onderwerpen.